i
   

 

Καλώς ήρθατε στην DP-Group!

Η DP-GRoup , είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική ιστοσελίδα, που παρουσιάζει αναλυτικά και κάνει γνωστές στο ευρύ κοινό, ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Οι περισσότερες επιχειρήσεις που παρουσιάζονται στις σελίδες μας, απαιτούν ένα μικρό ή μεγάλο αρχικό κεφάλαιο ή κάποιου είδους συνδρομή. Τα περισσότερα site δε χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση, ορισμένα προγράμματα όμως απαιτούν μια μικρή καθημερινή προσπάθεια.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επ’ αόριστο εξασφάλιση κέρδους απ’ τα προγράμματα αυτά, αξιολογούμε όμως κάθε πρόταση και της αποδίδουμε το ποσό ρίσκου που της αναλογεί. Σε γενικές γραμμές τα MLM - MATRIX προγράμματα διαρκούν χρόνια και εξασφαλίζουν μακροχρόνιες αποδόσεις, ενώ οι HYIP επιχειρήσεις έχουν μικρότερο χρονικό ορίζοντα αλλά μεγαλύτερο και συντομότερο κέρδος. Μεταξύ των δύο κατηγοριών, από το 2010 και μετά, εμφανίστηκε ένα νέο είδος προγραμμάτων, τα HYBRID στα οποία επικεντρώνεται κατά βάση το site, αφού επιδίωξη μας είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.
 
mlm3.jpg
 
Στην DP-GRoup δεν πρόκειται να βρείτε προτάσεις που απαιτούν εξειδικευμένη γνώση, προτάσεις που απαιτούν ώρες καθημερινής δουλειάς και προτάσεις που αποφέρουν μικρό οικονομικό όφελος. Υπάρχουν χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με blogs, e-shoping, membership websites, πωλήσεις στο ebay, click2pay sites κλπ, στις οποίες θα πρέπει να ανατρέξετε αν δεν είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε ένα ελάχιστο ποσό ρίσκου ή να επενδύσετε κάποιες ελάχιστες μονάδες χρόνου καθημερινά.

Η DP-GRoup δεν προωθεί κάποια συγκεκριμένη εταιρεία. Στόχος είναι το κέρδος. Και εφ’ όσον αποδεδειγμένα υπάρχει σοβαρό κέρδος από συγκεκριμένα site ή διαβλέπουμε μεγάλα περιθώρια σε νέες επιχειρήσεις, σαφέστατα και θα μετέχουμε και θα τις παρουσιάζουμε στις σελίδες μας.

Η DP-GRoup δεν ακολουθεί μια μόδα ή μια συγκεκριμένη τάση. Προσπαθεί να βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων και να παρουσιάζει προγράμματα με παρελθόν, αλλά κυρίως με μέλλον. Κεντρική επιλογή μας σήμερα αποτελούν τα υβριδικά συστήματα, χωρίς όμως να θέτουμε σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα προγράμματα MLM - MATRIX στα οποία αναπτυσσόμαστε, καθώς και τη συμμετοχή μας στα HYIPs στα οποία έχουμε λάβει θέσεις.
 
Πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει στα HYBRIDs, επιχειρήσεις δηλαδή που από μόνες τους παράγουν τεράστιο κέρδος, όπως το internet traffic, τα penny auctions, τα online stores κλπ. Ένα κέρδος που στη συνέχεια διανέμεται στους συνεργάτες, χωρίς να απαιτείται από μέρους τους στρατολόγηση νέων μελών. Οι active συνεργάτες βέβαια, οι οποίοι βοηθούν τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις ν’ αναπτυχθούν, έχουν πολλαπλά οφέλη.

Η επιλογή των HYIPs που παρουσιάζονται στις σελίδες μας, έγινε μετά από προσεκτική ανάλυση των δεδομένων και με βασικό κριτήριο όχι τη μεγάλη ημερήσια απόδοση αλλά την πιθανότητα βιωσιμότητας και μακροχρόνιας λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Μετέχουμε σε προγράμματα MLM - MATRIX μόνο αν έχουν κάτι καινούριο να προσφέρουν. Θεωρούμε τα συνδρομητικά MLM, προγράμματα μη βιώσιμα επί μακρόν. Αποφεύγουμε επίσης τα συστήματα matrix πολλών επιπέδων, γιατί κάνουν μήνες να ολοκληρωθούν ή δεν ολοκληρώνονται ποτέ. Δεν πιστεύουμε στο κλασικό δικτυακό marketing, ούτε στο ανάποδο δικτυακό marketing, ούτε στο online δικτυακό marketing, ούτε σε κανενός είδους marketing που απαιτεί να πληρώνουν εκατοντάδες για να έχει κέρδος ένας. Σίγουρα ήταν πολύ τυχεροί εκείνοι που κατά καιρούς έφεραν πρώτοι στην Ελλάδα επιχειρήσεις δικτυακού marketing, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία κι απολαμβάνουν σήμερα ένα σεβαστό εισόδημα. Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί για τον καθένα από εμάς. Αυτές οι ευκαιρίες ανήκουν στο παρελθόν. Γιατί αν χρειάζεσαι 600 άτομα για να έχεις μια αξιόλογη αμοιβή και ο καθένας από αυτούς 600 κι ο καθένας από αυτούς 600 και πάει λέγοντας, που θα βρεθούν όλοι αυτοί.....
 
mlm2.jpg
 
Βρικόμαστε σε καθημερινή κινητικότητα. Βλέπουμε δεκάδες προγράμματα και αναλύουμε το καθένα απ’ αυτά ! Ελέγχουμε τη φερεγγυότητα τους, την αξιοπιστία τους, τις προοπτικές τους κι εφόσον αποτελούν ευκαιρία, συμμετέχουμε και σας τα παρουσιάζουμε !

Η συμβουλή μας προς όλους εσάς είναι να θυμάστε πάντα, ότι κανείς δεν πρόκειται να γίνει πλούσιος σε λίγες ώρες ή σε λίγες μέρες. Χαράξτε τη δική σας στρατηγική, κάντε τις σωστές επιλογές, εφαρμόστε την αρχή της διασποράς, βάλτε το ελάχιστο απαιτούμενο κεφάλαιο ή την ελάχιστη απαιτούμενη προσπάθεια κι αφήστε το χρόνο να δουλέψει για σας.

Τέλος, δεν προτρέπουμε κανέναν να συμμετέχει στα προγράμματα που παρουσιάζονται στις σελίδες μας. Είναι διαθέσιμα για να τα μελετήσετε, να τα αξιολογήσετε και να ψάξετε περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας τα link που θα βρείτε για κάθε εταιρεία.