Λεπτομερής περιγραφή: επιστήμη & Νόνι

Noni/επιστήμη & Νόνι

lab1.png

Εάν ψάχνετε για κάποιο φρούτο που ισχυρίζονται ότι κάνει για όλα αλλά χωρίς αποδείξεις, τότε ήρθατε σε λάθος μέρος. 
Οι χυμοί Tahitian Noni™ πολύ απλά δουλεύουν.
Και έχουμε τις αποδείξεις.
Τα τελευταία 50 χρόνια, οι ερευνητές μελέτησαν την βιοχημεία του φρούτου νόνι και έχουν συγκεντρώσει γερά στοιχεία που εξηγούν τις θετικές επιδράσεις του νόνι στο ανθρώπινο σώμα. Κάθε μέρα, προσθέτουμε σ’αυτήν την κατανόηση μας με την έρευνα μας. Είμαστε ιδιοκτήτες και λειτουργοί του μοναδικού στον κόσμο εργαστηρίου αποκλειστικά αφιερωμένου στο νόνι, με καταξιωμένους επιστήμονες  απ’όλον τον κόσμο.

Αυτή ακριβώς η προσήλωση στην επιστήμη είναι που καθιστά μοναδική την Tahitian Noni™ International στον κόσμο της υγείας και ευεξίας.

Τα Ιριδοειδή είναι το κλειδί και ο δείκτης ποιότητας του Νόνι

Από τις απαρχές της ιστορίας, πάντα υπήρχε μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φυτών.

 Το νόνι είναι ένα βότανο. Η αποτελεσματικότητα των βοτάνων εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα των βιοενεργών ενώσεων που περιέχουν και την βιοδιαθεσιμότητα τους. Τα βότανα παρέχουν βιοενεργά συστατικά που βελτιώνουν την υγεία.  

Τα βιοενεργά συστατικά είναι χημικές ενώσεις —όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα— που παράγουν βιολογική δραστηριότητα μέσα στο σώμα. Το Νόνι περιέχει μιά ασυνήθιστα ευρεία γκάμα βιοενεργών συστατικών που περιλαμβάνουν, ιριδοειδή, λιγνίνες, κουμαρίνες, πολυσακχαρίδια, φλαβονοειδή και λιπαρά οξέα.

Τα πρωτεύοντα συστατικά στο νόνι είναι ιριδοειδή.

Εχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα ιριδοειδή αποβάλλουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, ελέγχουν την χοληστερίνη, αυξάνουν την ενέργεια, βοηθούν την υγεία της καρδιάς, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τις φλεγμονές, αποτρέπουν την μετάλλαξη κυττάρων, και βοηθούν την υγιή λειτουργία του μυαλού.
Τα ιριδοειδή είναι ισχυρές βιοχημικές ουσίες που παράγονται από τα φυτά ως άμυνα κατά της μόλυνσης και άλλων απειλών. Ενώ τα ιριδοειδή υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό των φυτών, δεν είναι όμως κοινά στα φρούτα.  

Τα Ιριδοειδή με μιά Ματιά:

  • Είναι φυτοχημικά που σπανίως συναντώνται στα φρούτα
  • Διαφέρουν από τα φλαβονοειδή που συναντώνται σε όλα τα φρούτα
  • Εχουν μεγάλο εύρος δραστηριότητας
  • Είναι πολύ σταθερά και ανθεκτικά στην διάσπαση κατά την επεξεργασία και αποθήκευση,
  • Είναι τα κυρίως ενεργά συστατικά* της Tahitian Noni™

Η έρευνά μας έχει αξιολογήσει τα Ιριδοειδή ως ένα απο τα κύρια συστατικά που παράγει το φρούτο Νόνι. Η παρουσία αυτού του συστατικού, όπως και το επίπεδο και η ποσότητά του, είναι απο τους σημαντικούς δείκτες ποιότητας ενός χυμού Νόνι.

Έχουν καταγραφεί περισσότερα από 12 διαφορετικά είδη Ιριδοειδών στο Νόνι

iridoids.jpg

  Σήμερα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα ενα μπουκάλι χυμού ΝΟΝΙ πωλείται σε περισσότερες από 80 χώρες !!!