Λεπτομερής περιγραφή: η εταιρεία

Noni/η εταιρεία

corporate_office.jpg

Ανοίξαμε τις πόρτες της επιχείρησής μας τον Ιούλιο του 1996 με ένα και μόνο προϊόν το χυμό TAHITIAN NONI™
Γνωρίζαμε τις ισχυρές ευεργετικές ιδιότητες του noni, αλλά σίγουρα δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για την εκρηκτική ανάπτυξη που ακολούθησε.

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων TAHITIAN NONI™ οδήγησε σε μια απίστευτη ανάπτυξη και επέκταση. Οι πωλήσεις μας τον πρώτο χρόνο ξεπέρασαν συνολικά τα 6 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ σήμερα, μόλις 10 χρόνια μετά, οι ετήσιες πωλήσεις μας ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολλάρια. Η Tahitian Noni™ International δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με βάση το noni, με συμπεριλαμβανόμενα επιλεγμένα υγιεινά μενού στα Tahitian Noni™ Cafés σε όλον τον κόσμο.

Υιοθετήσαμε την κληρονομιά της Ταϊτής κάνοντάς την δική μας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διαφυλάξουμε την αγνότητα του τόπου και των ανθρώπων της. Οι Ταϊτινοί συνεργάζονται στενά μαζί μας στην προσπάθεια να παρουσιάσουμε τα οφέλη του noni στον κόσμο και η οικονομία τους επωφελήθηκε σημαντικά από τις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη που επέφερε ο καρπός του noni.

Ιδρυτές

founders.jpg

Αποδεδειγμένη ηγετική ικανότητα

Το 1996 oi πέντε ιδρυτές άρχισαν να προωθούν τον χυμό TAHIAN NONI ® στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Όλοι μαζί συμπληρώνουν 90 χρόνια εμπειρίας στο NetWork Marketing και αυτός είναι ο λόγος που η Tahitian Noni International έφθασε στη κορυφή.

Η Tahitian Noni International πέτυχε τον πρώτο μήνα40 χιλιάδες δολάρια τζίρο. Σήμερα ο τζίρος έχει περάσει τα40 εκ. δολάρια το μήνα με συνεχόμενη ανάπτυξη.

Η Tahitian Noni International παρουσίασε συνολικά κέρδη μέσα σε οκτώ χρόνια πάνω από 2 δις. δολάρια, με ανάπτυξη σε περισσότερες από 70 χώρες, απασχολεί περισσότερους από 1000 υπαλλήλους και έχει πάνω από μισό εκατομμύριο Ανεξάρτητους Συμβούλους Προϊόντων, σε όλο τον κόσμο. Έχει καθιερώσει την ηγετική της θέση παγκοσμίως στα προϊόντα ΝΟΝΙ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΝΙ - ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

 

 ΣΗΜΕΡΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ -  ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ  - ΣΕ ΣΑΣ