Λεπτομερής περιγραφή: Κενές Θέσεις Πρεσβευτών!

BetterGlobe/Κενές Θέσεις Πρεσβευτών!

Κενές Θέσεις Πρεσβευτών Better Globe Doing Good and Making Money !


3page_img1.jpgΘα θέλατε να λάβετε μέρος σε κάτι σημαντικό όπως στην καταπολέμηση της φτώχειας στην Αφρική και να κερδίσετε χρήματα, ταυτόχρονα; Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά, και ο καθένας που αγοράζει ή πωλεί τα προϊόντα βοηθάει έναν σημαντικό σκοπό, ενώ κερδίζει άμεσο επιχειρηματικό εισόδημα πέντε φορές τον μήνα από τις πωλήσεις των προϊόντων μας.

 

Μπορείτε να βοηθήσετε:

εμποδίζοντας την ξηρότητα του εδάφους και τους κινδύνους ερημοποίησης»στηρίζοντας τους γεωργούς στην Αφρική για να γίνουν ανεξάρτητοι και να κερδίσουν τα προς το ζην»χτίζοντας σχολεία και παρέχοντας εκπαίδευση στα φτωχά παιδιά της Αφρικής»μειώνοντας την παγκόσμια απειλή της αλλαγής του κλίματος με το να βοηθήσετε στην απορρόφηση του άνθρακα»δίνοντας στους φτωχούς πρόσβαση σε πόσιμο νερό»

Ως πρεσβευτής βοηθάτε την Better Globe να πωλήσει πακέτα δωρεάς και δέντρα στους πελάτες σας. Οι πελάτες σας λαμβάνουν τα κέρδη από τα δέντρα τους και εσείς παίρνετε προμήθεια από τις αγορές των δέντρων τους.

Ο μισθός σας βασίζεται σε ένα πράγμα μόνο - τον αριθμό των δένδρων ή πακέτων δωρεάς που αγοράζουν οι πελάτες σας. Η διαδικασία είναι εύκολη να κατανοηθεί, εύκολη να εξηγηθεί, και απλή στην διάδοσή της.

Όταν έξι από τους πελάτες σας αγοράζουν πακέτα δωρεάς κάθε μήνα, εσείς θα λαμβάνετε κάθε μήνα δωρεάν ένα πακέτο δωρεάς αξίας 49 ευρώ.

Οι πρεσβευτές της Better Globe εργάζονται ως ανεξάρτητοι πωλητές και μπορούν αμέσως να αρχίσουν να δημιουργούν τις δικές τους οργανώσεις με πωλήσεις σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Η Better Globe έχει πελάτες σε όλα τα μέρη του κόσμου, και αυτό που τους προσφέρουμε είναι απλά η δυνατότητα να αγοράσουν δέντρα και να κάνουν δωρεές ή να μπορούν να γίνουν οι ίδιοι πρεσβευτές για ένα πραγματικά καλό σκοπό.

Η συνεργασία με την Better Globe

Για να γίνετε Πρέσβης και να συστήσετε την Better Globe, πρέπει πρώτα να έχετε γίνει πελάτης και να έχετε αγοράσει ένα δέντρο ή πακέτο δωρεάς.
Με την αγορά ανοίγετε αυτόματα ένας λογαριασμός στην Better Globe και μόλις κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας με τον Αριθμό Πελάτη και τον κωδικό σας έχετε την επιλογή να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας σε Πρέσβη κάνοντας κλικ στο κουμπί Γίνε Πρέσβης.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, μέσω email ή τηλεφωνικώς.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τους Πρεσβευτές με κλικ εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στην Better Globe. Αγοράστε Δέντρα ή Πακέτα Δωρεάς τώρα κλικ εδώ