Σύντομη περιγραφή: Όλες οι Σελίδες

BetterGlobe/Η εταιρεία

Δείτε παρακάτω την ταινία "Ο τρόπος που δουλεύει η "Better Globe"

Με την Better Globe συμβάλλετε σε έναν καλύτερο κόσμο ενώ ταυτόχρονα κάνετε κάτι καλό και βγάζετε χρήματα !

Η Better Globe είναι Νορβηγική μετοχική εταιρεία εγγεγραμμένη στο επιμελητήριο της Νορβηγίας.Δημιουργήθηκε το 2006 από Νορβηγούς επιχειρηματίες, κινείται με δικά της κεφάλαια και δραστηριοποιείται στην Κένυα με δενδροφυτεύσεις στις 4 ιδιόκτητες οργανωμένες φυτείες που διαθέτει.Αναπτύσσεται παγκόσμια έχοντας ήδη πελάτες σε περισσότερες από 60 χώρες.

Το όραμά της είναι να φυτέψει ένα δέντρο για κάθε άνθρωπο που ζει στον πλανήτη και να κάνει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον οργανισμό ή κυβέρνηση για τη μείωση της φτώχειας και της πείνας και την κατασκευή κα λειτουργία σχολικών κτιρίων στην Αφρική, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το οικονομικό παρόν και μέλλον όσων συμμετέχουν σε αυτή τη πρωτοβουλία.

Όλοι μαζί, δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο μέσα από ευεργετικές πράξεις.

Τη στιγμή που η φτώχεια, η έλλειψη μόρφωσης και η καταστροφή του περιβάλλοντος αυξάνονται καθημερινά, χρειαζόμαστε τη βοήθεια χιλιάδων ανθρώπων που επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθειά μας. Με την υποστήριξή σας μπορείτε να κάνετε ουσιαστική διαφορά για τους ανθρώπους που το χρειάζονται- και παράλληλα να κερδίσετε χρήματα.

Η έννοια της αλληλοβοήθειας στην καλύτερή της μορφή!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε δέντρα και εισφορές κάντε κλικ εδώ

 

BetterGlobe/Παρουσίαση

"Δείτε την πλήρη παρουσίαση της εταιρείας"
κλικ στην εικόνα

 whyprofit.jpg

 

BetterGlobe/Τρόποι συμμετοχής

1page_img2.jpg Ως απλός πελάτης !

αγοράζοντας δέντρα και κερδίζοντας 15% επί της αξίας τον χρόνo από τον καρπό και 1.000% από την ξυλεία με γραπτή εγγύηση

 1page_img3.jpg  
Ως μέλος - δωρητής !

αγοράζοντας πακέτα δωρεάς συμβάλλοντας και φιλανθρωπικά στο έργο της Better Globe και στηρίζοντας την οργάνωση Child Africa

 1page_img1.jpg  
Ως πρεσβευτής !

Προωθώνας το έργο της Better Globe κερδίζοντας και άμεσο επιχειρηματικό εισόδημα πέντε φορές τον μήνα!

 

BetterGlobe/Πελάτης !

1page_img2.jpg Ως απλός πελάτης!

αγοράζοντας δέντρα και κερδίζοντας 15% επί της αξίας τον χρόνo από τον καρπό και 1.000% από την ξυλεία με γραπτή εγγύηση 

bgprofit3.jpg

 

 

BetterGlobe/Δωρητής !

 1page_img3.jpg  
Ως μέλος - δωρητής

αγοράζοντας πακέτα δωρεάς συμβάλλοντας και φιλανθρωπικά στο έργο της Better Globe και στηρίζοντας την οργάνωση Child Africa

bgmember3.jpg

 

 

BetterGlobe/Πρεσβευτής !

 1page_img1.jpg  
Ως πρεσβευτής

Προωθώνας το έργο της Better Globe κερδίζοντας και άμεσο επιχειρηματικό εισόδημα πέντε φορές τον μήνα!

bgambassador3.jpg

 

 

BetterGlobe/Κενές Θέσεις Πρεσβευτών!

Κενές Θέσεις Πρεσβευτών Better Globe Doing Good and Making Money !


3page_img1.jpgΘα θέλατε να λάβετε μέρος σε κάτι σημαντικό όπως στην καταπολέμηση της φτώχειας στην Αφρική και να κερδίσετε χρήματα, ταυτόχρονα; Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά, και ο καθένας που αγοράζει ή πωλεί τα προϊόντα βοηθάει έναν σημαντικό σκοπό, ενώ κερδίζει άμεσο επιχειρηματικό εισόδημα πέντε φορές τον μήνα από τις πωλήσεις των προϊόντων μας.

 

Μπορείτε να βοηθήσετε:

εμποδίζοντας την ξηρότητα του εδάφους και τους κινδύνους ερημοποίησης»στηρίζοντας τους γεωργούς στην Αφρική για να γίνουν ανεξάρτητοι και να κερδίσουν τα προς το ζην»χτίζοντας σχολεία και παρέχοντας εκπαίδευση στα φτωχά παιδιά της Αφρικής»μειώνοντας την παγκόσμια απειλή της αλλαγής του κλίματος με το να βοηθήσετε στην απορρόφηση του άνθρακα»δίνοντας στους φτωχούς πρόσβαση σε πόσιμο νερό»

Ως πρεσβευτής βοηθάτε την Better Globe να πωλήσει πακέτα δωρεάς και δέντρα στους πελάτες σας. Οι πελάτες σας λαμβάνουν τα κέρδη από τα δέντρα τους και εσείς παίρνετε προμήθεια από τις αγορές των δέντρων τους.

Ο μισθός σας βασίζεται σε ένα πράγμα μόνο - τον αριθμό των δένδρων ή πακέτων δωρεάς που αγοράζουν οι πελάτες σας. Η διαδικασία είναι εύκολη να κατανοηθεί, εύκολη να εξηγηθεί, και απλή στην διάδοσή της.

Όταν έξι από τους πελάτες σας αγοράζουν πακέτα δωρεάς κάθε μήνα, εσείς θα λαμβάνετε κάθε μήνα δωρεάν ένα πακέτο δωρεάς αξίας 49 ευρώ.

Οι πρεσβευτές της Better Globe εργάζονται ως ανεξάρτητοι πωλητές και μπορούν αμέσως να αρχίσουν να δημιουργούν τις δικές τους οργανώσεις με πωλήσεις σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Η Better Globe έχει πελάτες σε όλα τα μέρη του κόσμου, και αυτό που τους προσφέρουμε είναι απλά η δυνατότητα να αγοράσουν δέντρα και να κάνουν δωρεές ή να μπορούν να γίνουν οι ίδιοι πρεσβευτές για ένα πραγματικά καλό σκοπό.

Η συνεργασία με την Better Globe

Για να γίνετε Πρέσβης και να συστήσετε την Better Globe, πρέπει πρώτα να έχετε γίνει πελάτης και να έχετε αγοράσει ένα δέντρο ή πακέτο δωρεάς.
Με την αγορά ανοίγετε αυτόματα ένας λογαριασμός στην Better Globe και μόλις κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας με τον Αριθμό Πελάτη και τον κωδικό σας έχετε την επιλογή να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας σε Πρέσβη κάνοντας κλικ στο κουμπί Γίνε Πρέσβης.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, μέσω email ή τηλεφωνικώς.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τους Πρεσβευτές με κλικ εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στην Better Globe. Αγοράστε Δέντρα ή Πακέτα Δωρεάς τώρα κλικ εδώ

 

BetterGlobe/Αγοράστε τώρα!

 

Deta-Elis/H εταιρία

Ο Βιοσυντονισμός αποτελεί μία παγκόσμια αναγνωρισμένη και επιτυχημένη Ιατρική - Διαγνωστική και Θεραπευτική μέθοδο με ποσοστά επιτυχίας 89-96%.

konoplev.jpgΟ σχεδιασμός και κατασκευή ιατρικών συσκευών ξεκίνησε το 1992 από την επιστημονικο-παραγωγική Επιχείρηση (ειδική εταιρική μορφή της Ρωσίας) με την επωνυμία "Alice" υπό τη διεύθυνση του ακαδημαϊκού της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών Sergey Petrovic Konoplev, εφευρέτη ταλαντούχου, πολύπλευρου και ανήσυχου.

Το 1996 η εταιρία σχεδίασε μια συσκευή για την προστασία από την αδύνατη ακτινοβολία. Η συσκευή αυτή είχε δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές κλινικές στη Ρωσία όπως το Δεύτερο Κεντρικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο «P. Mandryka», στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής της Ρωσίας, στη γυναικολογική κλινική № 2 της Μόσχας και άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις, στη Δημοτική Αστυνομία, σε ειδικές αστυνομικές μονάδες της Μόσχας που στόχο έχουν την καταστολή της βίας των πόλεων και σε άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου στη Μόσχα. Η συσκευή αυτή μεταγενέστερα βελτιώθηκε στηριζόμενη στη μέθοδο της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.

Το 1998 παράχθηκε η συσκευή θεραπείας με βιοσυντονισμό, η οποία λόγω της πρωτοπορίας και της μοναδικότητάς της κατοχυρώθηκε ως πατέντα ευρεσιτεχνίας.

Ακολούθησε ο συνδυασμός της θεραπείας με ηλεκτρομαγνητικά κύματα με το βιο-συντονισμό, αποτέλεσμα του οποίου ήταν η κατασκευή της διαγνωστικής συσκευής «DETA-Professional».deta-proff3.jpg

Στις 10 Απριλίου 1998 το Υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας χορήγησε στην εταιρία άδεια χρησιμοποίησης της συσκευής για ηλεκτρο-διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις και ηλεκτρομαγνητική θεραπεία και παράλληλα της επέτρεψε να διενεργήσει κλινικές μελέτες με τις ιατρικές συσκευές τύπου DETA.

Μέχρι πρόσφατα οι συσκευές της εταιρίας "Alice" πωλούνταν τόσο μέσω των καταστημάτων όσο και μέσω των εταιριών δικτυακού μάρκετινγ. Μετά την κατάκτηση μακρόχρονης εμπειρίας στην προώθηση των προϊόντων της, η εταιρία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό της δίκτυο συνεργατών, ο σκοπός του οποίου είναι να φέρει τους ανθρώπους όχι μόνο υγεία αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το project DETA-ELIS, η επιτυχία του οποίου στηρίζεται σε 3 πυλώνες: την ιατρική, το δικτυακό μάρκετινγκ και το διαδίκτυο.

Η εταιρεία DETA-ELIS αποδεικνύει ότι η βιομηχανία MLM, δεν είναι μόνο το άμεσο κέρδος, αλλά μια άμεση διαδρομή προς τη σωματική υγεία, την οικονομική ανεξαρτησία και την αυτο-βελτίωση.

Οι αξίες μας είναι οι εξής:

 • Εμπιστοσύνη

 • Υγεία

 • Ανάπτυξη

 • Αξιοπιστία

 • Συστηματική

 • Ευεξία

 • Η ομαδική εργασία

 • Καινοτομία.

Η αποστολή της εταιρίας:

Η Θεραπεία των ανθρώπινων ασθενειών μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογιών σήμερα και
να κάνει τον κόσμο πιο τέλειο αύριο

Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές DETA-ELIS καθώς και πολλά βίντεο από κριτικές γιατρών μπορείτε να δείτε στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα WWW.DETAELIS.GR

 

 

Deta-Elis/Κριτικές ιατρών

 

11 γιατροί μιλούν για τις συσκευές βιοσυντονισμού της Deta-Elis

 

Εκφέρουν τις απόψεις τους για τις συσκευές βιοσυντονισμού της Deta-Elis οι ιατροί:
Ανατόλι Ιλιίν(Ιατρός-Παθολόγος),Λίλια Γιουνούσοβα(Ιατρός - Παιδίατρος),Στάνισλαβ Μιγκότιν(Ιατρός - Αναισθησιολόγος),Λουίζα Φαχρετντίνοβα(Ιατρός-Παθολόγος),Αλεξάντερ Ιγνάτιεφ(Ιατρός-Παθολόγος, MD),Σεργκέι Σελέτσκι(Ιατρός-Παθολόγος),Αντονίνα Βασίλιεβα(Ιατρός-Παθολόγος, Ομοιοπαθητικός),Σαλαβάτ Τερεγκούλοβ(Ιατρός),Νικολάι Μολάγκοφ(Επίτιμος Ιατρός Ρωσίας, MD, Καθηγητής Πανεπιστημίου),Λουντμίλα Ζούπκοβα(Ιατρός, MD, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου) καιΤατιάνα Λουμπάσοβα(Ιατρός-Χειρουργός).

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές DETA-ELIS καθώς και πολλά βίντεο από κριτικές γιατρών μπορείτε να δείτε στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα WWW.DETAELIS.GR 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noni/η εταιρεία

corporate_office.jpg

Ανοίξαμε τις πόρτες της επιχείρησής μας τον Ιούλιο του 1996 με ένα και μόνο προϊόν το χυμό TAHITIAN NONI™
Γνωρίζαμε τις ισχυρές ευεργετικές ιδιότητες του noni, αλλά σίγουρα δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για την εκρηκτική ανάπτυξη που ακολούθησε.

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων TAHITIAN NONI™ οδήγησε σε μια απίστευτη ανάπτυξη και επέκταση. Οι πωλήσεις μας τον πρώτο χρόνο ξεπέρασαν συνολικά τα 6 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ σήμερα, μόλις 10 χρόνια μετά, οι ετήσιες πωλήσεις μας ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολλάρια. Η Tahitian Noni™ International δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με βάση το noni, με συμπεριλαμβανόμενα επιλεγμένα υγιεινά μενού στα Tahitian Noni™ Cafés σε όλον τον κόσμο.

Υιοθετήσαμε την κληρονομιά της Ταϊτής κάνοντάς την δική μας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διαφυλάξουμε την αγνότητα του τόπου και των ανθρώπων της. Οι Ταϊτινοί συνεργάζονται στενά μαζί μας στην προσπάθεια να παρουσιάσουμε τα οφέλη του noni στον κόσμο και η οικονομία τους επωφελήθηκε σημαντικά από τις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη που επέφερε ο καρπός του noni.

Ιδρυτές

founders.jpg

Αποδεδειγμένη ηγετική ικανότητα

Το 1996 oi πέντε ιδρυτές άρχισαν να προωθούν τον χυμό TAHIAN NONI ® στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Όλοι μαζί συμπληρώνουν 90 χρόνια εμπειρίας στο NetWork Marketing και αυτός είναι ο λόγος που η Tahitian Noni International έφθασε στη κορυφή.

Η Tahitian Noni International πέτυχε τον πρώτο μήνα40 χιλιάδες δολάρια τζίρο. Σήμερα ο τζίρος έχει περάσει τα40 εκ. δολάρια το μήνα με συνεχόμενη ανάπτυξη.

Η Tahitian Noni International παρουσίασε συνολικά κέρδη μέσα σε οκτώ χρόνια πάνω από 2 δις. δολάρια, με ανάπτυξη σε περισσότερες από 70 χώρες, απασχολεί περισσότερους από 1000 υπαλλήλους και έχει πάνω από μισό εκατομμύριο Ανεξάρτητους Συμβούλους Προϊόντων, σε όλο τον κόσμο. Έχει καθιερώσει την ηγετική της θέση παγκοσμίως στα προϊόντα ΝΟΝΙ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΝΙ - ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

 

 ΣΗΜΕΡΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ -  ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ  - ΣΕ ΣΑΣ

 

 

 

Noni/τι είναι το Νόνι?

TI EINAI TO NONI?
Το ΝΟΝΙ είναι ένα τροπικό φρούτο που αναπτύσσεται σε αφθονία στη Γαλλική Πολυνησία.
Η επιστημονική του ονομασία είναιι Morinda Citrifolia.
Αυτό το φρούτο χρησιμοποιείται από τους ιθαγενείς εδώ και χιλιάδες χρόνια ως πηγή υγείας και μακροζωίας.

company1.jpg

 Η ολοκληρωμένη διατροφή για Ενέργεια - Ζωντάνια - Μεταβολισμό
Αφήστε το σώμα σας στα πανάρχαια μυστικά που οι
ιθαγενείς της Ταϊτής γνωρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Δοκιμάστε αυθεντικό φυσικό χυμό TAHITIAN NONI™ με άφθονα θρεπτικά στοιχεία χωρίς συντηρητικές, χρωστικές, γλυκαντικές ή χημικές ουσίες και ενισχύστε : 

 • το ανοσοποιητικό σύστημα
 • κυκλοφορικό σύστημα, ιστούς, κύτταρα
 • αντιοξειδωτική προστασία
 • πεπτικό σύστημα
 • σύστημα μεταβολισμού
 • δέρμα και μαλλιά

 Tahitian Νoni™ Ιnternational
Η μοναδική εταιρία που έχει δικά της εργαστήρια έρευνας με διάσημους γιατρούς και επιστήμονες, που μελετούν τον καρπό Νόνι και τα οφέλη του.
Έχει εκπληκτική οικονομική ανάπτυξη, παγκόσμιες πωλήσεις σε 120χώρες, που ξεπέρασαν τα 4δις δολάρια και τα 100.000.000 μπουκάλια μέσα 12 χρόνια.

Ειδικοί στον τομέα υγείας κατατάσσουν το Νόνι ως ένα από τα
" 5 καλύτερα θεραπευτικά φυτά παγκοσμίως " δείτε την εκπομπή

  bottomtrade.jpg

 

Noni/επιστήμη & Νόνι

lab1.png

Εάν ψάχνετε για κάποιο φρούτο που ισχυρίζονται ότι κάνει για όλα αλλά χωρίς αποδείξεις, τότε ήρθατε σε λάθος μέρος. 
Οι χυμοί Tahitian Noni™ πολύ απλά δουλεύουν.
Και έχουμε τις αποδείξεις.
Τα τελευταία 50 χρόνια, οι ερευνητές μελέτησαν την βιοχημεία του φρούτου νόνι και έχουν συγκεντρώσει γερά στοιχεία που εξηγούν τις θετικές επιδράσεις του νόνι στο ανθρώπινο σώμα. Κάθε μέρα, προσθέτουμε σ’αυτήν την κατανόηση μας με την έρευνα μας. Είμαστε ιδιοκτήτες και λειτουργοί του μοναδικού στον κόσμο εργαστηρίου αποκλειστικά αφιερωμένου στο νόνι, με καταξιωμένους επιστήμονες  απ’όλον τον κόσμο.

Αυτή ακριβώς η προσήλωση στην επιστήμη είναι που καθιστά μοναδική την Tahitian Noni™ International στον κόσμο της υγείας και ευεξίας.

Τα Ιριδοειδή είναι το κλειδί και ο δείκτης ποιότητας του Νόνι

Από τις απαρχές της ιστορίας, πάντα υπήρχε μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φυτών.

 Το νόνι είναι ένα βότανο. Η αποτελεσματικότητα των βοτάνων εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα των βιοενεργών ενώσεων που περιέχουν και την βιοδιαθεσιμότητα τους. Τα βότανα παρέχουν βιοενεργά συστατικά που βελτιώνουν την υγεία.  

Τα βιοενεργά συστατικά είναι χημικές ενώσεις —όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα— που παράγουν βιολογική δραστηριότητα μέσα στο σώμα. Το Νόνι περιέχει μιά ασυνήθιστα ευρεία γκάμα βιοενεργών συστατικών που περιλαμβάνουν, ιριδοειδή, λιγνίνες, κουμαρίνες, πολυσακχαρίδια, φλαβονοειδή και λιπαρά οξέα.

Τα πρωτεύοντα συστατικά στο νόνι είναι ιριδοειδή.

Εχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα ιριδοειδή αποβάλλουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, ελέγχουν την χοληστερίνη, αυξάνουν την ενέργεια, βοηθούν την υγεία της καρδιάς, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνουν τις φλεγμονές, αποτρέπουν την μετάλλαξη κυττάρων, και βοηθούν την υγιή λειτουργία του μυαλού.
Τα ιριδοειδή είναι ισχυρές βιοχημικές ουσίες που παράγονται από τα φυτά ως άμυνα κατά της μόλυνσης και άλλων απειλών. Ενώ τα ιριδοειδή υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό των φυτών, δεν είναι όμως κοινά στα φρούτα.  

Τα Ιριδοειδή με μιά Ματιά:

 • Είναι φυτοχημικά που σπανίως συναντώνται στα φρούτα
 • Διαφέρουν από τα φλαβονοειδή που συναντώνται σε όλα τα φρούτα
 • Εχουν μεγάλο εύρος δραστηριότητας
 • Είναι πολύ σταθερά και ανθεκτικά στην διάσπαση κατά την επεξεργασία και αποθήκευση,
 • Είναι τα κυρίως ενεργά συστατικά* της Tahitian Noni™

Η έρευνά μας έχει αξιολογήσει τα Ιριδοειδή ως ένα απο τα κύρια συστατικά που παράγει το φρούτο Νόνι. Η παρουσία αυτού του συστατικού, όπως και το επίπεδο και η ποσότητά του, είναι απο τους σημαντικούς δείκτες ποιότητας ενός χυμού Νόνι.

Έχουν καταγραφεί περισσότερα από 12 διαφορετικά είδη Ιριδοειδών στο Νόνι

iridoids.jpg

  Σήμερα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα ενα μπουκάλι χυμού ΝΟΝΙ πωλείται σε περισσότερες από 80 χώρες !!! 

Noni/κλινικές μελέτες

 

Επιστημονικές έρευνες και κλινικές μελέτες 

Η Tahitian Noni™ International είναι η μοναδική εταιρεία με αφοσιωμένο προσωπικό και ερευνητικά εργαστήριαγια για το φρούτο νόνι. Δείτε τι έχουν να πουν μερικοί από τους κορυφαίους επιστήμονες για τον χυμό και το φρούτο TAHITIAN NONI™

Αυτή ακριβώς η προσήλωση στην επιστήμη είναι που καθιστά μοναδική την Tahitian Noni™ International στον κόσμο της υγείας και ευεξίας.

Εισαγωγή

Όταν η Tahitian Noni International (TNI) δηιμιούργησε τον χυμό TAHITIAN NONI το 1996, η TNI έγινε η πρώτη παγκοσμίως εταιρεία νόνι. Η TNI έχει την παγκόσμια κυριαρχία και αδιαμφισβήτητη ηγεμονία από τότε μέχρι και σήμερα - κανείς άλλος δεν γνωρίζει περισσότερα για το νόνι.

Η ΤΝΙ είναι η μοναδική εταιρεία νόνι που ελέγχει πλήρως την διαδικασία από το δέντρο μέχρι το μπουκάλι.Συλλέγει το φρούτο από τα πρωτόγονα νησιά της Ταϊτής, όπου το έδαφος παραμένει πλούσιο και οι ιθαγενείς χρησιμοποίησαν και τίμησαν τον καρπό νόνι για χιλιάδες χρόνια.

Έχει βοηθήσει ανθρώπους για περισσότερο από μία δεκαετία. It’s been helping people for more than a decade. Τώρα αυξανόμενες έρευνες έχουν αποκαλύψει ακόμα περισσότερους λόγους για να πίνουμε χυμό TAHITIAN NONI....

14 δημοσιευμένες ανθρώπινες κλινικές μελέτες

TNJ_Human_Clinical_Trials1.jpg

Ο χυμός TAHITIAN NONI™ υποστηρίζει την ρύθμιση xοληστερόλης

Προκειμένου να διατηρηθεί ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα, πρέπει να κρατήσετε τη χοληστερόλη σας υπό έλεγχο. Στην έρευνα που παρουσιάστηκε στην αμερικανική ένωση καρδιολόγων, ο Δρ Anne Hirazumi-Kim έδειξε ότι η κατανάλωση τριών έως τεσσάρων ουγγιών του χυμού TAHITIAN NONI™ βοηθά καθημερινά να στηρίξει τη χοληστερόλη σε υπάρχοντα κανονικά επίπεδα. Δείτε την έρευνα

research-cholesterol.jpg

 Ο χυμός TAHITIAN NONI™ υποστηρίζει την ρύθμιση το ανοσοποιητικό σύστημα

 Χωρίς ποικίλες καθημερινές θρεπτικές ουσίες, το σύνθετο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος δεν θα λειτουργεί πάντα
ικανοποιητικά. Η καθημερινότητα μας γεμίζει με πιέσεις και περιπλοκές, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στην αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματός μας. Ευτυχώς για μας, η έρευνα δείχνει ότιπίνοντας χυμό TAHITIAN NONI™ μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Δείτε την έρευνα

research-immune.jpg

Ο χυμός TAHITIAN NONI™ αυξάνει την ενέργεια

 Οι σημερινοί ταραχώδεις τρόποι ζωής αφήνουν πολλούς από εμάς με μια έλλειψη φυσικής και διανοητικής ενέργειας. Η αξιοσημείωτη έρευνα σχεδόν δύο δεκαετιών μας δείχνει ότι πίνοντας χυμό TAHITIAN NONI™ με συνέπεια μπορεί με φυσικό τρόπο να αυξήσει τη διανοητική και τη φυσική ενέργεια. Δείτε την έρευνα

Ο χυμός TAHITIAN NONI™ είναι Σούπερ-Αντιοξειδωτικός

Τα αντιοξειδωτικά είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιεινό τρόπο ζωής - βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και εξουδετερώνουν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Στις εργαστηριακές δοκιμές, ο χυμός TAHITIAN NONI™ έχει αποδειχθεί ότι είναι πλούσιος σε φυσικά αντιοξειδωτικά που το σώμα σας μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει. Δείτε την έρευνα

research-antioxidants.jpg

Ο χυμός TAHITIAN NONI™ υποστηρίζει ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα

Μια υγιής καρδιά είναι ουσιαστική στη γενική ευημερία, και οι πολυάριθμες μελέτες έχουν καταδείξει τη δυνατότητα του noni να
υποστηριχθεί ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα. Δείτε την έρευνα
 research-cardiovascular.jpg

Ο χυμός TAHITIAN NONI™ χρησιμοποιείται στον Αθλητισμό & την Αθλητική Αποκατάσταση

Οι πολυάριθμες εκθέσεις και οι προσωπικές μαρτυρίες από τους παγκόσμιας ποιότητας αθλητές προτείνουν ότι ο χυμός TAHITIAN NONI™ μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση από την αθλητική άσκηση και ταλαιπωρία. Επιπλέον, ο χυμός TAHITIAN NONI™ δεν περιέχει οποιεσδήποτε ουσίες που απαγορεύονται από την ένωση παγκόσμιου ελέγχου για ναρκωτικές ουσίες Δείτε την έρευνα

research-Athletic.jpg

ΕΡΕΥΝΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ - CHOLESTEROL RESEARCH

1. May lower cholesterol and triglycerides in adult smokers
In this study presented to the American Heart Association, TAHITIAN NONI ™ Juice was given to 106 adult smokers ranging from 20-60 years in age. After one month of drinking the juice, researchers found that the average cholesterol level of these TAHITIAN NONI ™ Juice drinkers fell from 235.2 to 190.2. Another group which received a placebo experienced no significant change. http://www.americanheart.org/presenter.jhtml?identifier=3038030

2. A complete review of TAHITIAN NONI ™ Juice
Noni has been used by Tahitians for thousands of years, but only recently has it become a popular item for mainstream consumers. This popularity has raised several questions about the noni fruit, and in this study Tahitian Noni ™ scientists conduct several tests to verify that the noni fruit and TAHITIAN NONI ™ Juice are, in fact, safe for consumption. http://www.blackwellsynergy.com/doi/full/10.1111/j.1750-3841.2006.00164.x

3. Wang, Mian-Ying, Eric Henlye, Jeanette Nolting, Alexandra Cheerva, Jarakae Jensen, Gary Anderson, Diane Nowicki, Stephen Story.
"The Effects of Morinda Citrifolia (Noni) Fruit Juice on Serum Cholesterol and Triglyceride in Current Smokers." Circulation 113, 301-381 (2006). Available online at http://circ.ahajournals.org/cgi/reprint/113/8/e301.pdf.

4. Wang, Mian-Ying, Diane Nowicki, Gary Anderson, Alexandra Cheerva, Jarakae Jensen.
"The heart protection study: improvement of lipoprotein profiles in current smokers receiving Morinda citrifolia (Noni) fruit juice." Circulation 109, 71-144 (2004). Available online at http://circ.ahajournals.org/cgi/reprint/109/7/e71.

5. Palu, ’Afa Kehaati, Brett Justin West, Jarakae Jensen, Bing-Nan Zhou.
"Morinda citrifolia L. Noni has Cholesterol Lowering Potential. Folk Botanical Wisdom: Towards Global Markets. June 5-9, 2006.

6. West, B.J., C.J. Jensen, L. Westendorf, L.D. White.
"A Safety Review of Noni Juice." J. Food Sci. 2006. 71:R100-R106. Available online at http://www.blackwell-synergy.com/toc/jfds/71/8.

7. Wang, Mian-Ying, Gary Anderson, Diane Nowicki, Jarakae Jensen.
"Cardiovascular Disease Prevention with Morinda Citrifolia (Noni) by Improving Lipoprotein Profiles in a Chronic Liver Injury Model Induced by Carbon Tetrachloride in Female SD Rats." Circulation Vol. 111, 40-88 (2005). Available online at http://circ.ahajournals.org/cgi/reprint/111/4/e40.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑ - IMMUNE SYSTEM RESEARCH

1. Hirazumi, A., E. Furusawa, S. C. Chou, Y. Hokama.
"Anticancer Activity of Morinda citrifolia (Noni) on Intraperitoneally Implanted Lewis Lung Carcinoma in Syngeneic Mice." Proc. West. Pharmocol. Soc. 37: 145-146 (1994).

2. Hirazumi, Anne, Eiichi Furusawa.
"An Immunomodulatory Polysaccharaide-Rich Substance from the Fruit Juice of Morinda citrifolia (Noni) with Antitumour Activity." Phytotherapy Research 13, 380-387 (1999).

3. Furusawa, Eiichi, Anne Hirazumi, Stephen Story, Jarakae Jensen.
"Antitumour Potential of a Polysaccharaide-rich Substance from the Fruit Juice of Morinda citrifolia (Noni) on Sarcoma 180 Ascites Tumour in Mice." Phytother, Res. 17, 1158-1164 (2003).

4. Wong, Desmond K.W., MD.
"Are Immune Responses Pivotal to Cancer Patient’s long term survival? Two Clinical Case-Study Reports on the Effects of Morinda citrifolia (Noni)." Hawaii Medical Journal, Vol. 63, (June 2004).

5. Liu, Guangming. Ann Bode, Wei-Ya Ma, Shengmin Sang, Chi-Tang Ho, Zigang Dong.
"Two Novel Glycosides from the Fruits of Morinda Citrifolia (Noni) Inhibit AP-1 Transactivation and Cell Transformation in the Mouse Epidermal JB6 Cell Line." Cancer Research 61, 5749-5756 (2001).

6. Hirazumi, A. E. Furusawa, S.C. Chou, Y. Hokama.
"Immunomodulation Contributes to the Anticancer Activity of Morinda citrifolia (noni) Fruit Juice." Proc. West. Pharmacol. Soc. 39: 7-9 (3996).

7. Arpornsuwan, Teerakul and Tadsanee Punjanon.
"Tumor Cell-Selective Antiproliferative Effect of the Extract from Morinda citrifolia Fruits." Phytother. Res. 20:515-517 (2006).

8. Brooks, V.J. J. Xu, J. Cai, S.F. Peek, T. Schriver, R.G. Godbee, R.D Schultz, B.J. Darien.
"Enhanced Mononuclear Phagocytic Activity of Gram-Negative Bacteria in Calves Fed Morinda Cintrifolia (Tahitian Noni ™ ) Puree."

9. Chjen-Cheng Chen, Dong-Bor Yeh, Shih-Ying Chen.
"Study on the extracts of Morinda citrifolia protection against oxidative damage to human blood cells." Dept. of Biotechnology and Dept. of Health and Nutrition, Chia Nan University of Pharmacy and Science, Taiwan.

10. J. Xu, A.C. McSloy, B.K. Anderson, R.G. Godbee, S.F. Peek, B.J. Darien.
"Tahitian Noni ™ Equine Essentials: A Novel and Anti-Inflammatory and a COX-2 Inhibitor which Regulates LPS-Induced Inflammatory Mediator Expression in Equine Neonatal

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ENERGY RESEARCH

1. Ma, De-lu, Chen X. Su, Jian-hua Gao, Tin-zhong Liu, Brett J. West.
"Evaluation of the Ergogenic Potential of Noni Juice." Phytother. Res. (in press) (2007).

2. Issell, Brian F., Carolyn C. Gotay, Ian Pagano.
"Quality of Life (QOL) Assessment in a Phase I Trial of Noni." Official Journal of the International Society for Quality of Life Research, Vol. 14, No. 9 (Nov. 2005). Available online at http://www.isoqol.org/2005ConfAbstracts.pdf.

3. Thaman, R.R.
"Kiribati Agroforestry: Trees, People and the Atoll Environment." Atoll Research Bulletin, No. 333 (1990).

4. Zhongguo Linchuang Shiyong Tixue Zazhi.
"Studies on Effects of Tahitian Noni ™ Juice on Postponable Senility." China Journal of Clinical Practical Medicine, Vol. 2, No. 2 (Feb. 2007).

5. Letter to the Editor.
"Effects of Morinda Citrifolia on Quality of Life and Auditory Function in Postmenopausal Women." The Journal of Alternative and Complementary Medicine, Vol. 10, No. 5, 737-724 (2004). .

6. Palu, ’Afa K., Chen Su, Bin-Nan Zhou, Brett West, Shixin Deng, Jarakae Jensen.
"The Inhibitory Effects of Morinda citrifolia L. noni on Phosphodiesterase Enzymes: The Possible Mechanisms for Increasing Energy and Improving Diabetic Conditions." IV International Conference on Aromatic and Medicinal Plants from French Overseas Regions. Tahiti. July 10-13, 2006.

7. Ying-Mian, Wang, Brett J West, C. Jarakae Jensen, Diane Nowicki, Su Chen, Afa K. Palu, Gary Anderson,
"Morinda citrifolia (Noni): A literature review and recent advances in Noni research." Act a Pharmacologica Sinica, 1135-1136 (2002).

8. Brett J. West, C. Jarakae Jensen.
Noni juice increases athlete endurance via antioxidant mechanism. Poster # 208. Joint Northwest and Rocky Mountain Regional Meeting of the American Chemical Society. June 17, 2008. Park City, Utah, USA.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ - ANTIOXIDANT RESEARCH

1. Wang, M.Y., C. SU,
"Cancer Preventive Effect of Morinda citrifolia (Noni)." Annals New York Academy of Sciences.

2. Su, Bao-Ning, Alison d. Pawlus, Hyun-Ah Jung, William J. Keller, Jerry L. McLaughlin, A. Douglas Kinghorn.
"Chemical Constituents of the Fruits of Morinda citrifolia (Noni) and Their Antioxidant Activity." J. Nat. Prod., 68, 592-595 (2005).

3. Kamiya, Kohei, Toyei Tanaka, Hanani Endang, Mansur Umar, Toshiko Satake.
"Chemical Constituents of Morinda citrifolia Fruits Inhibit Copper-Induced Low-Density Lipoprotein Oxidation." Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004.

4. Poster Abstracts. Subsection: Wang, M.Y., S. Su, A.D. Nowicki, J.Jensen, and G. Anderson.
"Morinda citrifolia and Cancer Prevention." Available online at http://www.jca.gr.jp/pdf/aj7ps_a.pdf (p. A23).

5. Wang, M. Y., A. Cheerva, C. Su, J. Jensen, D. Nowicki, G. Anderson, S. Jensen, J. W. Fritz.
"Protective Effects of Morinda citrifolia (Noni) on Plasma SAR and LPO in Current Smokers." XI Biennial Meeting of the Society for Free Radical Research International, 2002. A summary of this study is available online at http://www.chinaphar.com/1671-4083/23/1127.pdf (p. 1136).

6. Zin, Z. Mohd, A. Abdul Hamid, A. Osman, N. Saari,
"Antioxidative activities of chromatographic fractions obtained from root, fruit, and leaf of Mengkudu (Morinda citrafolia L.)." Food Chemistry 94, 169-178 (2006).

7. Ying-Mian, Wang, Brett J. West, C. Jarakae Jensen, Diane Nowicki, Su Chen, Afa K. Palu, Gary Anderson,
"Morinda citrifolia (Noni): A literature review and recent advances in Noni research." Acta Pharmacologica Sinica, 1135-1136 (2002).

8. Wang, Mian-Ying, Eric Henley, Lin Peng, Vicki Weidenbacher-Hoper, Joella Warner, Nawal Lutfiyya, Gary Anderson.
"Morinda citrifolia Reduces Cancer Risk in Current Smokers." AACR-JCA Joint International Conference (January 21-25, 2007). Available online here.

9. Zin, Z. Mohd.
"Isolation and Identification of Antioxidative Compound from Fruit of Mengkudu (Morinda citrifolia)." International Journal of Food Properties, Vol. 10, 363-373 (2007).

10. S. Vimala & Mohd. Illham Adenan.
"Malaysian Tropical Forest Medicinal Plants: A Source of Natural Antioxidants." Journal of Tropical Forest Products 5(1): 32-38 (1999).

11. Park, YK, E. Park, Kim JS, Kang MH.
"Daily grape juice consumption reduces oxidative DNA damage and plasma free radical levels in healthy Koreans." Mutat. Res. 529 (1-2): 103 (Feb 2004).

12. O’Byrne, Dawn J., Sridevi Devaraj, Scott M. Grundy, and Ishwarlal Jialal.
"Comparison of the antioxidant effects of Concord grape juice favonoids and a-tocopherol on markers of oxidative stress in healthy adults." Am. J. Clin. Nutr. 76: 1367-74 (2002).

13. Prior, R.L., Gu L., Wu X., Jacob R. A., Sotoudeh G., Kader A.A., Cook, R. A.
"Plasma antioxidant capacity changes following a meal as a measure of the ability of a food to alter in vivo antioxidant status." J. Am. Coll. Nutr. 26(2): 170-81 (2007).

14. Harada, Shinichi. Wakako Harnabe, Kohei Kamiya, Toshiko Stake, Shogo Tokuyama.
"The preventive effect of the juice of Morinda citrifolia against the ischemic brain injury." Journal of Pharmacological Sciences, Vol. 103, Supp. 1:228P (2007).

15. Palu, Afa Kehaati.
"Tahitian Noni ™ Juice: Its Antioxidant Capacity is Only a Part of the Repertoires of its Scientifically Proven Health Benefits." Tahitian Noni ™ International Research Center, American Fork, Utah 2004.

16. Brett J. West, C. Jarakae Jensen.
Noni juice increases athlete endurance via antioxidant mechanism. Poster # 208. Joint Northwest and Rocky Mountain Regional Meeting of the American Chemical Society. June 17, 2008. Park City, Utah, USA.

ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑ - CARDIOVASCULAR RESEARCH

1. A complete review of TAHITIAN NONI ™ Juice
Noni has been used for thousands of years, but only recently has it become a popular item for mainstream consumers. This popularity has raised several questions about the noni fruit, and in this study Tahitian Noni ™ scientists conduct several tests to verify that the noni fruit and TAHITIAN NONI ™ Juice are, in fact, safe for consumption.

http://www.blackwell-synergy.com/doi/full/10.1111/j.1750-3841.2006.00164.x

2. Palu, ’AK, Santiago, RA, West, BJ, et al.
The Effects of Morinda citrifolia L. Noni on High Blood Pressure: A Mechanistic Investigation and Case Study. American Chemical Society Symposia Series (In press).

3. Wang, M-Y, Nowicki, D, Anderson, G.
The Heart Protection Study: Improvement of Lipoprotein Profiles in Current Smokers Receiving Morinda citrifolia (Noni) Fruit Juice. 2004. Circulation, J Am Heart Assoc, 109: 71—144 (Abs #P93). Available online at http://circ.ahajournals.org/cgi/reprint/109/7/e71.

4. West BJ, Jensen CJ, Westendorf J, and White LD.
A Safety Review of Noni Fruit Juice. Journal of Food Science 2006 October; 71(8): R100-R106. Available online at http://www.blackwell-synergy.com/doi/pdf/10.1111/j.1750-3841.2006.00164.x.

5. Kamiya K, Tanaka Y, Endang H, Umar M, Satake T.
Chemical constituents of Morinda citrifolia fruits inhibit copper-induced low-density lipoprotein oxidation. J Agric Food Chem. 2004 Sep 22; 52(19): 5843-8.

6. Ayanbule F, Wang MY, Peng L, Nowicki J, Anderson G, Nowicki D.
Antithrombotic Effect of Morinda citrifolia (Noni) Fruit Juice on the Jugular Vein Thrombosis Induced by Ferric Chloride in Male Adult SD Rats. Arterioscler. Thromb. Vasc. Biol. 2006; 26; e104.

ΑΘΛΗΤΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑ - ATHLETICS AND SPORTS RECOVERY RESEARCH

1. Improves athlete endurance
This study by Tahitian Noni ™ scientists shows people who drink TAHITIAN NONI ™ Juice experience a 21% increase in athletic performance, due to high antioxidant activity. Juice drinkers were able to run longer, faster and with more endurance than those who did not drink TAHITIAN NONI ™ Juice.

http://www.academicjournals.org/jmpr/PDF/pdf2008/July/Palu%20et%20al.pdf

*This statement has not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Noni/Dr. Oz

«τα 5 καλύτερα θεραπευτικά παγκοσμίως»

Σε πρόσφατο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ο Dr. Oz κάλεσε τον ειδήμωνα θεραπευτή Dan Buittner για να μιλήσει στο κοινό σχετικά με τις φυσικές θεραπείες από όλο τον κόσμο. Το Νόνι ήταν το δεύτερο καλύτερο
θεραπευτικό που αναφέρθηκε, και ο Buittner επαίνεσε την ικανότητα του φρούτου Νόνι να δρα ως φυσικό αντιφλεγμονώδες, ανάμεσα σε άλλες χρήσεις.

Ειδικοί στον τομέα υγείας κατατάσσουν το Νόνι ως ένα από τα " 5 καλύτερα θεραπευτικά φυτά παγκοσμίως " δείτε την εκπομπή

 

Τα 5 καλύτερα θεραπευτικά φυτά :

1. BITTER MELON ΙΑΠΩΝΙΑ
2. NONI BERRY ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
3. CORDYCEPS ΘΙΒΕΤ ΚΙΝΑ
4. ELDERBERRY ΑΥΣΤΡΙΑ
5. DURIAN ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Η προβολή αυτή του Dr. Oz είναι μία σπουδαία αναγνώριση, και είμαστε συνεπαρμένοι και ενθουσιασμένοι με το ότι τα ηγετικά στελέχη της
βιομηχανίας υγείας και ευεξίας αναγνωρίζουν το Νόνι σαν ένα ειλικρινά θαυμαστό δώρο στον κόσμο.
Έχουμε ένα πανίσχυρο προϊόν. Το Νόνι είναι απλά καταπληκτικό, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δώσετε τα πανίσχυρα Ιριδοειδή στο σώμα σας από το να πίνετε τον χυμό Tahitian Noni™ κάθε μέρα.

 

Noni/συσκευασίες Νόνι

juice_header.jpg

Καλύτερη υγεία με το μοναδικό, χυμό TAHITIAN NONI

Ένας χυμός για όλους.

Παιδιά, ενήλικες, άτομα Παιδιά, ενήλικες, άτομα τρίτης ηλικίας, αθλητές.
Οι διάφορες ομάδες έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Γι’αυτό δημιουργήσαμε μία γκάμα χυμών που παρέχουν στον καθένα την ιδανική ποσότητα βιοενεργών συστατικών.ίτης ηλικίας, αθλητές.
Οι διάφορες ομάδες έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Γι’αυτό δημιουργήσαμε μία γκάμα χυμών που παρέχουν στον καθένα την ιδανική ποσότητα βιοενεργών συστατικών.

Η ΤΝΙ έχει δημιουργήσει μιά παντελώς καινούρια σειρά χυμών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν σε σας και την οικογένεια σας διάφορα επίπεδα Νόνι και Ιριδοειδών, που είναι ο δείκτης ποιότητας που έχουμε ταυτοποιήσει στο εκπληκτικό φρούτο του νόνι.

Ποιό σας ταιριάζει?

1. Tahitian Noni™ Original

originalgroup.pngΕνισχύστε την υγεία σας και την ποιότητα ζωής σας–,ε τον κλασσικό χυμό, που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο! Το Tahitian Noni™ Original είναι ο μόνος αυθεντικός χυμός νόνι στην Ευρώπη.
Περιέχει φυσικό μαγγάνιο
το οποίο προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτική βλάβη και συμβάλλει στη διατήρηση και επαναφαρά της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και συμβάλλει σε ένα φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια.
Το μαγγάνιο έχει μελετηθεί για χρόνια και δεδομένων των ενισχυτικών του ιδιοτήτων της ευεξίας, έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο και βασικό στοιχείο της διατροφής μας.

Ο χυμός TAHITIAN NONI® σας βοηθάει να διατηρήσετε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της ενέργειας και επιτρέπει αυξημένα επίπεδα φυσικών επιδόσεων.

Η αρχαία παράδοση και η σύγχρονη έρευνα συνηγορούν για τη δύναμη του noni. Απαραίτητο για όλους όσους ενδιαφέρονται για γενική ευεξία. Δεν περιέχει επιπρόσθετες ζάχαρες ούτε γλυκαντικά ή χρωστικές ουσίες. Εκατομμύρια θετικών μαρτυριών στηρίζουν το ότι είναι ένα ξεχωριστό ποτό που όλοι μπορούν να απολαύσουν κάθε μέρα.

Συσκευασία: Διαθέσιμο στο κλασσικό γυάλινο μπουκάλι 1 λίτρου και στις καινούριες συσκευασίες σε 750ml μπουκάλια από αλουμίνιο ή στο πολύ βολικό τετράλιτρο το οποίο χωράει στο ψυγείο και έχει μία κάνουλα κάτω από το οποίο θα βάλλετε το ποτήρι σας. Πατήστε το και έχετε ένα σφηνάκι στην υγεία σας.

Συστατικά: Κύρια συστατικά είναι: Νέκταρ φρούτου Morinda Citrifolia από αγνό πολτό νόνι της Γαλλικής Πολυνησίας 89%, φυσικός συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού 5,5%, φυσικός συμπυκνωμένος χυμός μύρτιλου 5,5%.

Δείκτης περιεκτικότητας Ιριδοειδών:
Το Tahitian Noni™Original σας δίνει 30mg Iριδοειδών ανά 60ml.

Πίνετε 60ml κάθε μέρα κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα και απολαύστε τα οφέλη.

2. Tahitian Noni™ n-Core™

NCORE.png
Μεταμοφώστε τη ζωή και την ευεξία σας με τον χυμό TAHITIAN NONI™ n-Core™ ένα μείγμα που συνδυάζει την αντιοξειδωτική δύναμη του Νόνι με την ελκυστικότητα των συμπυκνωμένων χυμών βατόμουρου, μήλου, λευκού σταφυλιού, σταφυλιού ποικιλίας κόνκορντ, κόκκινου σμέουρου και μύρτιλου.

Το n-Core™ περιέχει συστατικά τα οποία:

• Υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα
• Περιέχουν αντιοξειδωτικά
• Υποστηρίζουν υγιές καρδιαγγειακό σύστημα
• Δίνουν ενέργεια όταν καταναλώνονται τακτικά για ένα χρονικό διάστημα

Συσκευασία: Διαθέσιμο στο κλασσικό γυάλινο μπουκάλι 1 λίτρου

Συστατικά: Κύρια συστατικά είναι: χυμός Morinda Citrifolia από αγνό πολτό νόνι της Γαλλικής Πολυνησίας 83%, συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων 17% (σταφύλι, μήλο, φραγκοστάφυλο, σταφύλι ποικιλίας Concord, μύρτιλλο, κόκκινα σμέουρα) , φυσικό άρωμα.

Δείκτης περιεκτικότητας Ιριδοειδών:
Το Tahitian Noni™nCore σας δίνει 30mg Iριδοειδών ανά 60ml.

Πίνετε 60ml κάθε μέρα κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα και απολαύστε τα οφέλη.

3.Tahitian Noni™ Extra

To Ποτό Tahitian Noni™ Original είναι ένα τέλειο προϊόν. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

extragroup.pngΗ απάντηση είναι το Ποτό Tahitian Noni™ Extra, το ανώτατο πρώτης κατηγορίας ποτό, που έχει σχεδιαστεί για υψηλά επίπεδα δραστηριότητας. Συνδυάζει το Ποτό Tahitian Noni™ Original με αυτό το κάτι “παραπάνω” που κάνει τη διαφορά: εκχύλισμα φύλλων ελιάς.

Είναι η ιδανική επιλογή για όσους ζούν δραστήρια ζωή και θέλουν το κάτι παραπάνω από τη ζωή τους. Η ηλικία το άγχος και οι ακραίες σωματικές δραστηριότητες προξενούν φθορές στο σώμα. To Tahitian Noni™ Extra παραδίνει ένα ισχυρό μείγμα Ιριδοειδών από Νόνι, βατόμουρο και ελιά τα οποία αυξάνουν την ενέργεια και αντοχή, υποστηρίζουν την υγεία των αρθρώσεων, βοηθά στην ανάρρωση, προάγει την υγεία της καρδιάς και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Συσκευασία:Διαθέσιμο σε 750ml μπουκάλια από αλουμίνιο ή στο πολύ βολικό τετράλιτρο το οποίο χωράει στο ψυγείο και έχει μία κάνουλα κάτω από το οποίο θα βάλετε το ποτήρι σας. Πατήστε το και έχετε ένα σφηνάκι στην υγεία σας.

Συστατικά: Πολτό Νόνι, συμπυκνωμένο χυμό σταφυλιού και βατόμουρου και εκχύλισμα φύλλων ελιάς.

Δείκτης περιεκτικότητας Ιριδοειδών:
Το Tahitian Noni™ Extra σας δίνει 60mg Iριδοειδών ανά 60ml.

Πίνετε 60ml κάθε μέρα κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα και απολαύστε τα οφέλη.

4. Tahitian Noni™ Pure

puregroup.pngΟ πουρές Tahitian Noni™ είναι η πιο συμπυκνωμένη έκδοση των ποτών μας, και αποτελείται μόνο από αγνό πολτό Νόνι και εκχύλισμα από φύλλα Νόνι. Αυτό το προϊόν είναι απλό και αγνό – απλό και όμως δυναμική επιλογή για όσους αναζητούν ένα 100% αγνό προϊόν. Είναι ένα συμπυκνωμένο βιοενεργό ποτό, συρρικνωμένο στα ουσιώδη Ιριδοειδή από Νόνι και θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την καρδιά, τις αρθρώσεις, το ανοσοποιητικό σύστημα και άλλα. Σχεδιασμένο για πρόσμιξη με χυμούς και φρούτα, ο πουρές Νόνι περιέχει περισσότερα από 150 φυτοχημικά στοιχεία που δυναμώνουν και ισορροπούν ολόκληρο το σώμα.

Συσκευασία: Διαθέσιμο σε 500ml γυάλινο μπουκάλι και σε φακελάκια των 15ml σε κουτί των 10 τεμαχίων

Δείκτης περιεκτικότητας Ιριδοειδών:
Το Tahitian Noni™ Pure σας δίνει 72mg Iριδοειδών ανά 60ml.

Πίνετε 60ml κάθε μέρα κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα και απολαύστε τα οφέλη.

5. Tahitian Noni™ Family (Σταφύλι ή Μάνγκο)

familygroup.jpgΤο Tahitian Noni™ Family έχει μιά πολύ νόστιμη γεύση – και είναι για όλους, παντού και κάθε μέρα. Διαλέξτε από δύο φανταστικές γεύσεις, πλούσιες σε Νόνι: Σταφύλι και Μάγκο-Πασιφλόρα. Όλη η οικογένεια θα αγαπήσει αυτό το πότο όχι μόνο λόγω της γεύσης αλλά και της εμφάνισης. Είναι κάτι καινούριο που το θέλουν όλοι! Συσκευασία:Διαθέσιμο σε 750ml μπουκάλια από αλουμίνιο ή στο πολύ βολικό τετράλιτρο το οποίο χωράει στο ψυγείο και έχει μία κάνουλα κάτω από το οποίο θα βάλλετε το ποτήρι σας. Πατήστε το και έχετε ένα σφηνάκι στην υγεία σας.

Συστατικά:Συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού ή Μάνγκο 54,8%, νέκταρ φρούτου Morinda citrifolia από αγνό πόλτο Νόνι της Γαλλικής Πολυηνίας 45%, χυμό Μήλου και χυμό Passionfruit.

Δείκτης περιεκτικότητας Ιριδοειδών: Το Tahitian Noni™ Family σας δίνει 15mg Iριδοειδών ανά 60ml.

Πίνετε 60ml κάθε μέρα κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα και απολαύστε τα οφέλη.

TN_Family1.png

Ο χυμός TAHITIAN NONI™ σας βοηθάει να διατηρήσετε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της ενέργειας και επιτρέπει αυξημένα επίπεδα φυσικών επιδόσεων.

Η αρχαία παράδοση και η σύγχρονη έρευνα συνηγορούν για τη δύναμη του Νόνι. Απαραίτητο για όλους όσους ενδιαφέρονται για γενική ευεξία.

• Υποστηρίζει την καρδιακή λειτουργία
• Βοηθά την ρύθμιση της χοληστερόλης
• Ενδυναμώνει την άμυνα του οργανισμού
• Αυξάνει με φυσικό τρόπο την ενέργεια
• Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία
• Βοηθά την αποτοξίνωση του οργανισμού

Τρόπος χρήσης:
Πίνετε 30-90 γραμμάρια την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα.

 

Noni/Τιμοκατάλογος

Ο παρακάτω τιμοκατάλογος είναι μόνο για Ελλάδα.
Για υπόλοιπες χώρες λόγω διαφοράς ΦΠΑ και κόστους μεταφορικών επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο της χώρας σας.

pricelist.jpg

 

 

Noni/Παραγγελία

 

Τα Βlog μου/Ζωή και υγεία

 Ότι αφορά την υγεία και την ζωή. 

Κάντε κλικ στον  παρακάτω σύνδεσμο και δείτε

http://www.zoi.mlmnet.gr

 

zoi.jpg

 

Τα Βlog μου/Σημαντικά & άλλα

blog.jpg

 Εδώ ανεβάζω ότι κουφό, σημαντικό, παράλογο, παράδοξο, αστείο κλπ κρίνω σημαντικό..

Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα ή παρακάτω στο link και περιηγηθείτε...

WWW.BLOG.MLMNET.GR

 

Τα Βlog μου/Όλα για την BetterGlobe

4.jpg

 Όλα τα βίντεο άρθρα και δημοσιεύματα για την BetterGlobe...

Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα ή παρακάτω στο link και περιηγηθείτε...

WWW.BLOG.MUKAU.GR

 

Τα Βlog μου/Νόνι Εμπειρίες

5.jpg

 Όλες οι εμπειρίες από τους καταναλωτές χυμού Tahitian Noni International

Κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα ή παρακάτω στο link και περιηγηθείτε...

WWW.MARTIRIES.NONINET.GR