WELCOME TO PROSPECT CLUB!


Το Prospect Club εξειδικεύεται στην εξεύρεση χρηματοδοτικών λύσεων με ευνοϊκούς όρους και στην δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών με στόχο την απαλλαγή των μελών του από πληρωμές βασικών αναγκών και υποχρεώσεων σε συνδυασμό με τον περιορισμό του κινδύνου.

Το επενδυτικό μας εργαλείο ( DNA of PROFITS) εξειδικεύεται στην εξεύρεση ευκαιριών για τοποθέτηση στην αγορά συναλλάγματος (Forex) και στην αγορά παραγώγων (Derivatives)

Το DNA of PROFITS μπορεί να δουλεύει με 97% επιτυχία στις συναλλαγές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από το χαμηλό drop down που παρουσιάζουν και επαληθεύονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Στους πελάτες μας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο πεδίο των επενδύσεων και των χρηματοδοτήσεων. Είμαστε εξειδεικευμένοι επαγγελματίες και απόλυτα αφοσιωμένοι στους στόχους και τις ανάγκες των πελατών μας.
Κατανοούμε τις προκλήσεις της αγοράς συναλλάγματος. Έχουμε εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό (track record) και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ευέλικτες λύσεις ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους και τις ανάγκες σας.



Prospect Προϊόντα


Τα επενδυτικά προϊόντα του Prospect Club είναι προσανατολισμένα στην δημιουργία εισοδήματος και στην ανάπτυξη του κεφαλαίου των μελών. Βασίζονται όλα στο DNA of PROFITS που καθημερινά βελτιώνεται όσον αφορά τον περιορισμό του κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα του ιστορικού συναλλαγών μας που σήμερα ξεπερνά τις 15.000 συναλλαγές



Trees for Prospect με Crypto Token


Ξεκίνησε η διάθεση δέντρων Trees for Prospect T4P από την ProspecTree AD εταιρεία του ομίλου Prospect με αντιστοιχία στον 1ο βηματισμό με 1 Crypto Token ανά δέντρο και με κέρδη διατήρησης τους από 4%-21% ετησίως..

Διαβάστε περισσότερα....



© Copyright 2023 All rights reserved
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mlmnet.gr
Τηλέφωνο: 2310757357 - 6977366300