Στρατηγικό πλάνο

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Ιστοσελίδες ανοίγουν και κλείνουν καθημερινά. Οι πληροφορίες στο διαδίκτυο μεταδίδονται ταχύτατα. Αποδέκτες τους γίνονται εκατομμύρια άνθρωποι ταυτόχρονα. Ο χρόνος του internet κυλάει πολύ πιο γρήγορα απ’ το συμβατικό χρόνο. Μ’ αυτές τις παραδοχές λοιπόν, λογικό είναι να μην εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες κι όλες μας τις φιλοδοξίες πάνω σε μια εταιρεία, σ’ ένα site. Γι’ αυτό η DP-Group Hellas, συμμετέχει σ’ ένα πλήθος προγραμμάτων, εφαρμόζοντας στην πράξη την αρχή τηςδιασποράς. Μετέχουμε κυρίως σε προγράμματα, τα οποία ακολουθούν κατ’ ελάχιστο 50.000 μέλη. Βέβαια, σε σπάνιες περιπτώσεις, μετέχουμε και σε προγράμματα με την εκκίνηση τους, μόνο όμως όταν διαφαίνεται καθαρά, ότι πρόκειται για πρωτοποριακές ιδέες, που θα φέρουν επανάσταση στην online αγορά.

Χρησιμοποιούμε κεφάλαιο και χρόνο, που δε θα μας ενοχλήσει εάν τα χάσουμε. Δε δανειστήκαμε χρήματα για να ξεκινήσουμε το site αυτό, ούτε στερήσαμε την οικογένεια μας από τα βασικά, ούτε χρησιμοποιήσαμε τις αποταμιεύσεις για τα γηρατειά μας. Ξεκινήσαμε χαμηλά και με μεθοδική καθημερινή δουλειά, ελέγχουμε, δοκιμάζουμε και σας παρουσιάζουμε νέες αξιόπιστες επιλογές.

Προτεραιότητα μας πάντα, ένατι των οποιονδήποτε ενδεχόμενων εικονικών κερδών, είναι η συλλογή του κεφαλαίου. Έτσι διαθέτουμε πάντα το απαιτούμενο κεφάλαιο, για να συμμετέχουμε σε νέα προγράμματα.

Ειδικά για τον χώρο των HYIP’s και των HYBRID’s συστημάτων, αποφεύγουμε site με εξωφρενικές αποδόσεις, πχ 3%/day, 12%/day, 100%/hour κλπ, θεωρώντας τα καθαρές απάτες. Στις σελίδες μας παρουσιάζονται προγράμματα, τα οποία όχι μόνο έχουν παρόν, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχουν και μέλλον. Τουλάχιστον αυτό επιδιώκουμε. Και δε θέλουμε να εξαπατήσουμε κανέναν και σαφέστατα δε θέλουμε να δώσουμε βήμα να το κάνουν άλλοι απ’ τη σελίδα αυτή.

Τέλος, παρ’ ότι οι ηλεκτρονικοί διαμεσολαβητές μας παρέχουν δυνατότητες εκταμίευσης οπουδήποτε στον πλανήτη, πιστεύουμε στην αρχή της φορολογικής συνέπειας και δηλώνουμε ενδεχόμενα κέρδη με την ετήσια Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος.

Ακολουθώντας τις προαναφερθείσες αρχές και κατανοώντας ότι κάθε είδους ενασχόληση στο διαδίκτυο, εμπεριέχει ένα μικρό ή μεγάλο ποσό ρίσκου, μπορείτε κι εσείς να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη σε μήκος χρόνου.